Υπηρεσίες αρχιτεκτονικού γραφείου

Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός

Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός περιλαμβάνει την τοπογραφική αποτύπωση, την διαμόρφωση του κτιριολογικού προγράμματος, την αρχιτεκτονική προμελέτη και τελική αρχιτεκτονική μελέτη του χώρου.

Αναλαμβάνουμε τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό κατοικιών, επαγγελματικών χώρων, ξενοδοχειακών μονάδων και άλλων εμπορικών δραστηριοτήτων.

Ανακαίνιση – Διακόσμηση

Πλήρης ανακαίνιση και διακόσμηση κατοικιών, γραφείων και καταστημάτων, χώρους εστίασης και ξενοδοχειακές μονάδες – AirBnB ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη και τις ιδιαιτερότητες του κάθε χώρου ξεχωριστά.

Διακόσμηση Βιτρίνας

Στο γραφείο μας καταλαβαίνουμε ότι η διακόσμηση βιτρίνας χρειάζεται δημιουργική σκέψη, καινοτομία και φαντασία γι’ αυτό και είναι ένα project που μας εξιτάρει ιδιαίτερα. Απευθυνθείτε σε εμάς για να δημιουργήσουμε την κατάλληλη βιτρίνα για τον επαγγελματικό σας χώρο

Σχεδιασμός εκθεσιακού περιπτέρου

Αναλαμβάνουμε την ηχηρή και ξεχωριστή παρουσία του brand σας σε επαγγελματικές εκθέσεις κάθε είδους. Δημιουργούμε ένα εκθεσιακό περίπτερο που θα παρουσιάζει καλύτερα το επαγγελματικό σας προϊόν ή υπηρεσία σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για τη δημιουργία ενός περιπτέρου με χαρακτήρα.

Αρχιτεκτονικές μελέτες εξωτερικών χώρων

Το γραφείο μας αναλαμβάνει τη διαμόρφωση εξωτερικών χώρων κάθε κλίμακας και χαρακτήρα όπως πιλοτές, αυλές, κήπους, βεράντες, αίθρια και χώρους δεξιώσεων καθώς και διαμόρφωση εξωτερικών επαγγελματικών χώρων και χώρων εστίασης

Φωτορεαλισμός – Τρισδιάστατη Απεικόνιση

Αναλαμβάνουμε την τρισδιάστατη φωτορεαλιστική απεικόνιση (3D Rendering) για κάθε πελάτη που θέλει να δει τον χώρο του προτού περάσει στο στάδιο της κατασκευής. Ο φωτορεαλισμός κρίνεται απαραίτητος στις περισσότερες περιπτώσεις, καθώς δίνει ‘σάρκα και οστά’ στα σχέδια της εκάστοτε αρχιτεκτονικής ή διακοσμητικής πρότασης πριν την υλοποίηση της.