Ανακαίνιση – Διακόσμηση

Πλήρης ανακαίνιση και διακόσμηση κατοικιών, γραφείων και καταστημάτων, χώρους εστίασης και ξενοδοχειακές μονάδες – AirBnB ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη και τις ιδιαιτερότητες του κάθε χώρου ξεχωριστά.

Σε κάθε έργο παραδίδεται ολοκληρωμένη μελέτη για τη διαμόρφωση του εκάστοτε χώρου στην οποία περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων τρισδιάστατες φωτορεαλιστικές εικόνες και τα απαιτούμενα κατασκευαστικά σχέδια για την υλοποίηση του έργου. Στο γραφείο μας μπορούμε να δημιουργήσουμε κατά παραγγελία και στις επιθυμητές διαστάσεις (custom made) επίπλωση για τον χώρο σας που θα απογειώσουν το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Παρέχεται επίσης το πακέτο της συμβουλευτικής υπηρεσίας, το οποίο περιλαμβάνει επι τόπου επίσκεψη στο χώρο, σχεδιασμό κάτοψης διαμόρφωσης του χώρου,  προτάσεις επίπλωσης και χρωματικής παλέτας με τη μορφή πινάκων διάθεσης (moodboards), συμβουλευτική αγορών (δειγματισμών χρωμάτων – υφασμάτων, κλπ) καθώς και γρήγορες προτάσεις και λύσεις για την βελτίωση του χώρου σας. Αυτό το πακέτο συνιστάται για οικιακούς  χώρους μικρής κλίμακας και είναι μια οικονομική επιλογή για την ανανέωση που χρειάζεστε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να επιλέξουμε μαζί την καλύτερη και οικονομικότερη λύση για εσάς και τις ανάγκες σας!