Μπάνιο

About This Project

Το έργο αφορά στην ανακαίνιση ενός λουτρού. Στόχος ήταν ο μικρός αυτός χώρος να καλύψει όλες τις λειτουργικές ανάγκες με άνεση και εργονομία. Επιλέχθηκε η χρήση ντουζιέρας, με καμπίνα που έγινε κατά παραγγελία, καθώς και κρεμαστής λεκάνης με εντοιχισμένα ράφια. Ο πάγκος δημιουργήθηκε με ειδική κατασκευή από κόντρα πλακέ θαλάσσης, με επεξεργασία πατίνας, σε συνδυασμό με χάλκινα στοιχεία μεταλλικού σκελετού. Το αποτέλεσμα ήταν ένας χώρος με ιδιαίτερη αισθητική, ουδέτερα χρώματα και υλικά δεμένα με αρμονία.


Renovation of a very small bathroom in order to meet all the functional needs with comfort and ergonomics. A custom made shower cabinet has been chosen over a bathtub as well as a wall mounted toilet with built in shelves. The bathroom worktop, specially made with plywood combined with copper elements, with the countertop basin, brings an undeniably stylish result. Neutral colors and materials are all joined together in harmony.

Category
Κατοικίες