Αρχιτεκτονικό γραφείο

MYPS Design & Architecture

Το αρχιτεκτονικό γραφείο MYPS Design & Architecture ιδρύθηκε το 2018 από την αρχιτέκτονα Ιωάννα Ψαθά και εδρεύει στη Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.  

 

Η πεποίθηση μας είναι ότι ο κάθε πελάτης αξίζει να κάνει πραγματικότητα αυτό που ονειρεύεται για τον χώρο του και να παραλάβει ένα άρτιο σχεδιαστικά αποτέλεσμα που θα απαντάει στις απαιτήσεις του. Στο γραφείο μας σας προτρέπουμε να ‘φτιάξετε τον δικό σας χώρο’ – Make Your Personal Space –  , να δείτε μέσα από τα μάτια μας τις δυνατότητες του, να πιστέψετε στην κεντρική ιδέα – concept που θα του προσδώσει έναν μοναδικό χαρακτήρα και τέλος μέσα από την τεχνογνωσία μας να δείτε τον χώρο σας να δημιουργείται.

 

Στο MYPS πιστεύουμε ότι πετυχημένος σχεδιασμός είναι εκείνος που μέσα από το συνδυασμό της αισθητικής με την πρακτικότητα και τις λειτουργικές απαιτήσεις, μπορεί να φέρει στοχευμένες λύσεις δημιουργώντας παράλληλα μια δυνατή εικόνα.

 

 

Κάθε έργο για εμάς είναι μοναδικό. Τα δεδομένα αλλάζουν για κάθε περίπτωση και το κάθε brand αξίζει ξεχωριστή αντιμετώπιση. Γι’ αυτό  είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε τον δικό σας χώρο με όρεξη και ενέργεια από την αρχή, χωρίς προκατασκευασμένες ιδέες.

Στο MYPS πιστεύουμε στην σχέση εμπιστοσύνης και αμεσότητας που χτίζουμε με τον πελάτη, εμπνεόμαστε από τις επιθυμίες του και γινόμαστε συνοδοιπόροι στο ταξίδι της δημιουργίας του δικού του χώρου!

100%
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ
80%
ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ
89%
BRANDING
78%
CUSTOM DESIGN